Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » Luxure Excentric Green - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

Brands

Luxure Excentric Green - Kvepalų vanduo moterims 100 ml
NewSpecials

Luxure Excentric Green - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

Luxure

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 97 pcs.

Similar: Chloe Lumineuse

Price: 7.90 €

RRP: 8.50 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Sveiki atvykę į 1parfumerija.lt, jūsų paskirtį prabangiems kvepalams už prieinamą kainą. Su pasididžiavimu pristatome Luxure Excentric Green parfuminį vandenį moterims, kuris įkvepia Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza. Mėgaukitės gėlių ir gintaro medienos aromatu, sukurtu ekstravagantiškų jausmingos Lapsang Souchong arbatos ir gausaus jazminų absoliuto mišinių.

Kvepalų Kompozicija:

  • Viršutinės Natos: Luxure Excentric Green prasideda su jausminga ir intriguojančia Lapsang Souchong arbatos mišiniu. Arbato smilkus ir gausus aromatas sukuria unikalų ir įtraukiantį įspūdį, akimirksniu jus perkeldamas į paslaptingą ir žavų sodą.
  • Širdies Natos: Šios kompozicijos širdyje gausus jazminų absoliutas atskleidžia savo gėlėtą esmę. Ši intensyvi ir prabangi gėlių nata prideda moteriškumo ir rafinuotumo, kuriuo kvepalas tampa patrauklus ir rafinuotas.
  • Bazinės Natos: Šio kvepalų pagrindas yra harmoningas medžių ir gintaro aromatų mišinys. Šie šilti ir ilgalaikiai akordai suteikia gilumą ir ilgaamžiškumą, įvyniojantys jūsų pojūčius į prabangią ir ilgai trunkančią apkabinimą.

Dizainas ir Estetika: Luxure Excentric Green buteliukas yra menas pats savaime. Jo dizaino modernumas sustiprinamas ryškiu kontrastu tarp juodo odos ir ryškios žalios spalvos. Juoda oda simbolizuoja jėgą ir eleganciją, o ryški žalia spalva atgaivina ir simbolizuoja gyvybę. Šis drąsus derinys padaro buteliuką tikru brangakmeniu, puikiai tinka kvepalų kolekcijos praturtinimui.

Pagrindinės Savybės:

  • Tūris: 100 ml
  • Kvepalų Šeima: Gėlių ir gintaro medienos
  • Ilgalaikumas: Dėka aukštos kokybės ingredientų, šis kvepalas pasižymi pastoviu ir ilgalaikiu aromatu.
  • Buteliukas: Modernus ir elegantiškas dizainas, su ryškiu kontrastu tarp juodos odos ir ryškios žalios spalvos, atspindintis kvepalų prabangą.
  • Tinka: Kasdieniam naudojimui, vakariniams renginiams, ypatingoms progoms

Kodėl rinktis Luxure Excentric Green?

  • Unikali Kvepalų Kompozicija: Lapsang Souchong arbatos ir jazminų absoliuto harmoningas mišinys sukuria nepakartojamą kvapą.
  • Inspiracija ir Kokybė: Inspiruotas Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza, Luxure Excentric Green siūlo prabangią kvepalų alternatyvą už prieinamą kainą.
  • Stilingas Dizainas: Buteliukas su ryškiais kontrastais yra modernumo ir išskirtinumo kvepalų simbolis.

Leiskite įsimylėti Luxure Excentric Green kvepalams ir pridėkite šiek tiek prabangos ir elegancijos į savo kasdienybę. Įsigykite dabar 1parfumerija.lt ir atraskite kvepalų žavesį, kuris pavers kiekvieną momentą į nepraleidžiamą patirtį. Mėgaukitės išskirtine kokybe ir rafinuotu dizainu Luxure Excentric Green, tikru moteriškumo ir rafinuotumo šventiniu!

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers