Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » Luxure First Love - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

Brands

Luxure First Love - Kvepalų vanduo moterims 100 ml
NewSpecials

Luxure First Love - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

Luxure

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 99 pcs.

Similar: Black Opium Over Red

Price: 7.90 €

RRP: 8.50 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Sveiki atvykę į 1parfumerija.lt, kur pasitikėjimas kokybe ir išskirtiniais aromatais yra mūsų prioritetas. Leiskite mums pristatyti Luxure First Love - parfumą moterims 100 ml talpos buteliuke. Tai ne tik paprastas kvepalas - tai gėlių vaisių gurmanų aromatas, kuris perteikia išskirtinį Yves Saint Laurent Black Opium Over Red kvapą.

Šis parfumas priverčia pajusti prabangą ir eleganciją kiekvienu purškimu. Viršutinės natos pradeda garsiai su vyšnios ir žaliojo mandarino švelniu akordu, kuris palaiko šviežumo ir saldumo balansą. Tada vidurinės natos pristato gėlių gausą su jazminų, apelsinų žiedų ir juodosios arbatos žvilgsniais, kurie žavi savo subtilumu ir švelnumu. Šie vidurinės natos atidaro kelią turtingoms pagrindinėms notoms, kurių sudėtyje yra Madagaskaro vanilės šilumos, kavos aromato ir Indonezijos pačiulių lapų intensyvumo. Šis subalansuotas mišinys suteikia parfumui gilumą ir ilgalaikį poveikį, kuris jums patiks kiekvieną dieną.

Luxure First Love yra daugiau nei tik kvepalas - tai gyvenimo būdas, išreiškiantis jūsų asmenybę ir stilių. Tai yra kvapas, kuris praturtins jūsų kasdienybę ir perteiks jūsų unikalumą. Atraskite šį ypatingą aromatą jau šiandien ir leiskite jam atskleisti jūsų tikrąją grožio esmę.

Pasitikėkite 1parfumerija.lt, mes rūpinamės jūsų kvepalų poreikiais ir visada siūlome tik geriausius produktus, kurie privers jūsų jausmus šokti ir suteiks neprilygstamą malonumą.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers