Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » New Brand Color - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

Brands

New Brand Color - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

New Brand Color - Kvepalų vanduo moterims 100 ml

New Brand

Availability: Available

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 4 pcs.

Similar: Estee Lauder Beyond Paradise

Price: 7.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)
Atraskite eleganciją ir rafinuotumą su New Brand Color - Eau de Parfum for Women 100 ml, kvepalais, sukurtas šiuolaikiškai moteriai, norinčiai palikti ilgalaikį įspūdį. Šis kerintis aromatas prasideda žaviomis viršutinėmis jazminų, apelsinų žiedų ir mandarinų natomis, suteikiančiomis gaivų gėlių atspalvį, kuris pažadina pojūčius.

Šio kvapo širdyje atskleidžiama subtili gvazdikėlių, pakalnučių ir lelijų harmonija, sukuriama saldi ir pikantiška gėlių simfonija, kuri apgaubia dėvėtoją tyro moteriškumo debesyje. Šios rafinuotos ir gundančios širdies natos yra puikiai subalansuotos, kad pasiūlytų nepakartojamą ir nepamirštamą uoslės patirtį.

Galiausiai, pagrindinės šių kvepalų natos pažymi šios nuostabios kompozicijos pabaigą su sodriais ir žemiškais olibano, sandalmedžio ir pačiulių akordais. Šios gilios natos suteikia šilumos ir paslapties, palikdamos jausmingą pėdsaką, kuris išlieka visą dieną.

Nauja prekės ženklo spalva - Eau de Parfum moterims yra daugiau nei tik kvepalai; tai stiliaus ir asmenybės pareiškimas. Puikiai tiks visoms progoms, tiks tiek dienai biure, tiek elegantiškam vakarui. Jo 100 ml buteliukas yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškas, tikras perlas papildyti savo kvepalų kolekciją.

Nelaukite ilgiau ir atrasite šį išskirtinį aromatą, kuris elegantiškai iš naujo interpretuoja išskirtinius Estée Lauder „Beyond Paradise“ niuansus. Palepinkite save arba savo artimuosius šiuo rafinuotu aromatu ir palikite įsimintiną kvapo įspaudą, kad ir kur eitumėte. Pirkite dabar 1parfumerija.lt ir pasinerkite į prabangos ir delikatesų pasaulį.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers