Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » Loris Gardenija ir derva, Kambario kvapas, aromato difuzorius su lazdelėmis 120 ml

Brands

Loris Gardenija ir derva, Kambario kvapas, aromato difuzorius su lazdelėmis 120 ml
New

Loris Gardenija ir derva, Kambario kvapas, aromato difuzorius su lazdelėmis 120 ml

Loris

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 5 pcs.

Price: 8.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Patirkite kvapų pasaulio eleganciją su „Loris Gardenija ir Derva“ aromato difuzoriumi, kuris ne tik pripildys Jūsų namus prabanga, bet ir suteiks išskirtinį charakterį kiekvienam kambariui. Šis kambario kvapas yra subtili ir rafinuota kompozicija, kurioje dera gardenijos žiedų saldumas ir dervos gilumas.

Unikalus Aromatas

„Gardenia Resin“ aromatas yra ypatingas savo unikaliu sudėtinių natų deriniu. Subtilus baltųjų gėlių aliejų mišinys suteikia kvapui išskirtinį grožį ir subtilumą, kurio dėka Jūsų namai bus pripildyti nepakartojamos aromatinės patirties. Gardenijos žiedų saldumas sklandžiai susilieja su dervos gilumu, sukuriant harmoniją, kuri yra ir atpalaiduojanti, ir įsimenanti.

Stiliaus Akcentas

Šis kvapas ne tik užtikrina malonų aromatą, bet ir pabrėžia Jūsų interjero stilių. Kiekvieną kartą įžengus į kambarį, Jus pasitiks elegantiškas kvapas, kuris taps neatsiejama Jūsų namų dalimi. „Loris Gardenija ir Derva“ aromato difuzorius yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina subtilias ir rafinuotas detales.

Lengvas Naudojimas

Aromato difuzorius su lazdelėmis yra paprastas ir patogus būdas užtikrinti nuolatinį ir ilgalaikį kvapą Jūsų namuose. Tiesiog įstatykite lazdeles į difuzorių ir mėgaukitės kvapu, kuris pamažu sklis po visą patalpą. Norint reguliuoti kvapo intensyvumą, galite keisti lazdelių kiekį arba jas apversti.

Atpalaidavimo Aura

Leiskite „Loris Gardenija ir Derva“ sukurti jaukumo ir atsipalaidavimo aurą Jūsų namuose. Šis kvapas puikiai tinka tiek kasdieniams momentams, tiek ypatingoms progoms, suteikdamas Jūsų erdvei ypatingą atmosferą.

Nepalikite namų kvapo atsitiktinumui – rinkitės Loris ir mėgaukitės nepriekaištinga kokybe bei išskirtiniu aromatu.

Oro gaiviklis Loris lazdelių pavidalu suteiks ilgalaikį gaivumą jūsų aplinkoje. Kvepiančios lazdelės – ne tik oro gaiviklis, bet ir puošybos elementas. Dėl modernios formos jis dera prie interjero dizaino.
Jausmingas kvapas buvo uždarytas išskirtiniame buteliuke. Naudojamos kvapiosios lazdelės skleidžia nuostabų aromatą.
Elegantiška kartoninė dėžutė su juodais pagaliukais – puiki dovana net ir elegantiškiausiame kambaryje.
Kvepalų aliejus buvo per daug kvepiantis intensyviu ir ilgalaikiu kvapu. Priklausomai nuo oro drėgmės ir temperatūros, išsilaiko 3-6 savaites.

Kaip naudoti:
Atidarykite Loris kvepalų pakuotę. Ištraukite į veržlę įdėtą korpusą. Išimkite buteliuką iš pakuotės. Nuimkite plastikinę veržlę, ištraukite. Prašmatnų juodą dangtelį pasukite į butelį. Įdėkite bambuko lazdeles į dribsnį. Kas dvi dienas apversdami kojas aukštyn kojomis, aromatas geriau pasiskirsto. Galite sumažinti lazdelių skaičių, kad pritaikytumėte kvapo intensyvumą.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers