Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » JFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml

Brands

JFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml
JFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml
NewSpecials

JFenzi Aura Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml

JFenzi
See also

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 22 pcs.

Similar: Christian Dior Homme

Price: 9.90 €

RRP: 11.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Sveiki atvykę į JFenzi Aura Homme pasaulį – išskirtinį parfuminį vandenį vyrams, sukurtą tiems, kurie vertina tiek stiprybę, tiek švelnumą. Šis kvapas yra kruopščiai sukurta garsiojo Dior Homme kopija, siūlantis rafinuotą esenciją, kuri iš naujo apibrėžia vyrišką sensualumą.

Kvapo kompozicija:

JFenzi Aura Homme išsiskiria sudėtinga ir harmoninga struktūra, atspindinčia visas vyriškumo puses.

  • Viršutinės natos: Kvapas atsiskleidžia gaiviomis ir energingomis natomis, kurios iš karto patraukia dėmesį ir paruošia jus įspūdingam kvapų kelionės pradžiai.
  • Širdies natos: Šio kvapo širdyje slypi švelnios medienos natos, kuriose Atlaso kedro vyriškumas susilieja su Haičio vetiverijos šiluma, švelniai palytėta prieskonių. Ši drąsi ir rafinuota kombinacija įkūnija šiuolaikinio vyriškumo dualumą – jėgą ir švelnumą.
  • Bazės natos: Kvapo pagrindą sudaro gilios, medienos natos, kurios suteikia ilgalaikį ir intensyvų užbaigimą. Kiekviena nata kruopščiai išgraviruota JFenzi parfumerių, užtikrinant rafinuotą ir ilgalaikį kvapą.

Patirtis ir dėvėjimo progos:

JFenzi Aura Homme yra ne tik kvapas; tai stiliaus ir asmenybės išraiška. Puikiai tinkantis bet kokiai progai, šis universalus aromatas gali būti dėvimas per darbingas dienas, elegantiškus vakarus ar atsipalaidavimo savaitgalius. Jo universalumas daro jį nepakeičiamu bet kurio vyro kvapų kolekcijoje.

Kodėl verta rinktis JFenzi Aura Homme?

JFenzi Aura Homme siūlo prabangios Dior Homme esencijos už mažesnę kainą, todėl tai yra puikus pasirinkimas vyrams, ieškantiems kokybės ir rafinuotumo, nepažeidžiant biudžeto. Šis kvapas įkūnija šiuolaikinio vyriškumo esmę, apimant visas jo puses.

1parfumerija.lt mes siekiame pasiūlyti išskirtinius kvepalus, kurie yra tiek prieinami, tiek rafinuoti. JFenzi Aura Homme yra šio įsipareigojimo liudijimas, siūlantis unikalų aromatą, kuris sustiprina kiekvieno vyro asmenybę.

Atraskite JFenzi Aura Homme žavesį ir iš naujo apibrėžkite savo supratimą apie vyrišką sensualumą. Užsisakykite dabar 1parfumerija.lt ir pakelkite savo kvapų patirtį su šiuo išskirtiniu aromatu.


JFenzi Aura Homme, Dior Homme kopija, parfuminis vanduo vyrams, vyriški kvepalai, 1parfumerija.lt, prabangūs kvepalai, Atlaso kedras, Haičio vetiverija, prieskoniai, prieinami kvepalai, elegantiški kvepalai, šiuolaikinis vyriškumas, ilgalaikis kvapas, vyriškas aromatas, kvapų kelionė, stilingi kvepalai, kokybiški kvepalai, rafinuotas kvapas, unikalus aromatas, vyriškumo esmė

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers