Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » JFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml

Brands

JFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml
JFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 mlJFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml
NewSpecials

JFenzi Aura Energy Homme - Eau de Parfum for Men 100 ml

JFenzi

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 100 pcs.

Similar: Dior Homme Sport

Price: 9.90 €

RRP: 11.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

1parfumerija.lt didžiuojasi pristatydama JFenzi Aura Energy parfuminį vandenį vyrams, išskirtinę kvapą, kuris perteikia modernios vyriškos elegancijos ir energijos esmę. Šis kvepalų vanduo yra rafinuota ir prieinama alternatyva žymiajam Dior Homme Sport kvapui, sukurtas šiuolaikiškam vyrui, vertinančiam kokybę ir stilių.

Kvapo patirtis:

JFenzi Aura Energy yra nuostabi kvapų sintezė, kuri sukuria dinamišką ir įsimintiną aromatą.

Kvapas prasideda gyvomis viršutinėmis natomis: itališkos citrinos ir Kalabrijos bergamotės. Šios citrusinės natos suteikia akimirksniu juntamą gaivumą ir energiją, pažadinančią pojūčius su savo ryškiu ir gaiviu charakteriu.

Kvapo širdyje atsiskleidžia intriguojantis elemi ir rožinių pipirų mišinys. Šios širdies natos prideda aromatingą sudėtingumą: elemi suteikia dervingą, citrininį šviežumą, o rožiniai pipirai įneša prieskoninės, gėlinės šilumos. Šis derinys suteikia kvapui gilumą ir rafinuotumą, praturtinant bendrą aromato profilį.

Bazinėse natose JFenzi Aura Energy atskleidžia turtingą ir ilgai išliekantį smilkalų, medienos ir gintaro mišinį. Šios bazinės natos sukuria šiltą, žemišką pagrindą, kur smilkalai suteikia subtilaus dūmingumo, mediena prideda natūralios tvirtumo, o gintaras suteikia šilto jausmingumo. Šis pagrindas užtikrina ilgai išliekantį aromatą, kuris išlieka visą dieną, palikdamas įsimintiną įspūdį.

Kvapo rūšis:

JFenzi Aura Energy priklauso citrusinių ir aromatingų kvapų kategorijai, derindamas citrusinių vaisių gaivumą su turtingu aromatingų ir medienos natų sudėtingumu. Šis dvigubumas daro jį universaliu ir tinkamu įvairioms progoms – tiek kasdieniam naudojimui, tiek ypatingoms progoms.

Naudojimas:

Naudokite JFenzi Aura Energy ant pulso taškų, tokių kaip riešai, kaklas ir už ausų, kad kvapas optimaliai skleistųsi. Jo subalansuota sudėtis užtikrina ilgai išliekantį aromatą, todėl tai yra patikimas pasirinkimas aktyviam vyrui.

Tikslinė auditorija:

Šis kvapas skirtas šiuolaikiniam, pasitikinčiam savimi vyrui, kuris vertina kokybę ir stilių. Tai idealiai tinka vyrams, ieškantiems išskirtinio kvapo, derinančio gaivumą su gilumu, atspindinčio jų dinamišką ir pasitikinčią asmenybę.

Pakuotė:

JFenzi Aura Energy buteliukas atspindi jo eleganciją ir jėgą, su švaria linija ir moderniu dizainu. Tai tiek elegantiška, tiek funkcionalu, išskirtinis priedas bet kurioje kvepalų kolekcijoje.

Išvada:

JFenzi Aura Energy parfuminis vanduo vyrams, prieinamas 1parfumerija.lt, yra daugiau nei paprastas kvapas; tai stiliaus ir rafinuotumo pareiškimas. Įkvėptas mėgstamo Dior Homme Sport, šis aromatas siūlo prieinamą ir prabangią alternatyvą neaukojant kokybės. Patirkite gyvą ir aromatingą JFenzi Aura Energy žavesį – tobulą kvapą šiuolaikiniam vyrui, norinčiam palikti ilgalaikį įspūdį.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers