Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » Dorall Offender Azure - Eau de Toilette for Men 100 ml

Brands

Dorall Offender Azure - Eau de Toilette for Men 100 ml
New

Dorall Offender Azure - Eau de Toilette for Men 100 ml

Dorall

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 22 pcs.

Similar: Herrera Bad Boy Cobalt

Price: 4.99 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

1parfumerija.lt pristato Dorall Offender Azure - tai energizuojantis aromatas, kuris puikiai sugeria kontrastų esmę. Šis 100 ml talpos vyrams skirtas tualetinis vanduo yra nepakartojamas dupe Herrera Bad Boy Cobalt.

Dorall Offender Azure atveria naują gaivumo lygį su viršutinėmis rožinės spalvos pipirų notomis. Šis gyvybingas įspūdis pavesia ir paruošia jus išskirtinam kvapų kelionei. Tolesnėje aromato plėtojimo stadijoje atsiranda pelargonijos širdies notos, kurios suteikia subtilų, tačiau išskirtinį kvapą. Šis harmoningas notų derinys sukuria nepakartojamą aromatą, kuris yra tiek gaivus, tiek viliojantis.

Pagrindinėje dalyje aromatas įgauna gilesnį, sensualų charakterį. Truffle Accord suteikia turtingą ir žemišką foną, tuo metu dūminis ąžuolas priduoda šiek tiek paslaptingumo. Vetiverija ir kedras praturtina aromatą vyrišku akcentu, paliekantį ilgalaikį įspūdį, kuris yra ne tik nepamirštamas, bet ir nepakeliamas.

Dorall Offender Azure yra ne tik kvapas - tai pasireiškimas pasitikėjimo ir rafinuotumo. Nuo dienos pradžios ar ypatingos vakaro progos, šis įspūdingas aromatas tikrai atkreips dėmesį ir paliks ilgalaikį įspūdį. Išbandykite Dorall Offender Azure energizuojantį žavesį 1parfumerija.lt ir pakelkite savo kvapų žaidimą į naujas aukštumas.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers