Dear Customers. We send orders to all EU countries.♥ Shipments to all EU countries arrive in 2 or 5 working days. We encourage you to use cheap and fast SEPA transfers. ♥ Payment information

Interneto parfumerija 1Parfumerija.lt
Basket Basket Empty Bag
Favourites (0)
Login Register
» » » Bi-Es Ego Red Edition Man - Eau de Toilette for Men 100 ml

Brands

Bi-Es Ego Red Edition Man - Eau de Toilette for Men 100 ml
New

Bi-Es Ego Red Edition Man - Eau de Toilette for Men 100 ml

Bi-Es

Availability: Available

Shipping time: 2-4 working days

Shipping: from 4.00 € Available delivery forms for viewing the product:DPD Curier - 4.00 €

In Stock: 10 pcs.

Similar: Hugo Boss Hugo Red

Price: 8.90 €

QTY pcs.
Add to bag

Add to Favourites

  • Description
  • Product Reviews (0)

Sveiki atvykę į 1parfumerija.lt - jūsų pagrindinį tikslinį tašką, kai kalbama apie išskirtinius kvepalus ir prabangius aromatus! Įsijunkite į aukščiausios kokybės kvepalų pasaulį ir atraskite įkvepiančią Bi-Es Ego Red - Tualetinį Vandens variantą vyrams.

Bi-Es Ego Red yra ne tik dar vienas kvepalas; tai yra atspindys rafinuotumo ir vyriškumo. Supakuotas į dosnų, 100 ml talpos butelį, šis Tualetinis Vanduo atitinka Hugo Red esmę, siūlydamas įtikinamą alternatyvą, kuri žavi visas jūsų pojūčius.

Sukurtas su ypatingu dėmesiu smulkmenoms, Bi-Es Ego Red atsiveria su įkvepiančia mišiniu iš metalinių tonų, greipfruto, rožinio pipiro ir gumbų kvapniosios rasos, paruošdami sceną kvepalų kelionei kaip niekada anksčiau. Jo širdis atskleidžia rūbą, metalinius tonus, ananasą ir kedrus, tuo tarpu pagrindinės aromato užuominos - gintaras ir tonka pupelė - suteikia šiltą ir jaukią baigtį.

Šis kvepalas yra daugiau nei paprasta Hugo Red kopija; tai yra individualumo ir stiliaus išraiška. Nesvarbu, ar tai ypatinga proga, ar kasdieninis malonumas, Bi-Es Ego Red palieka neišdildomą įspūdį, kuris kalba apie neabejotiną savo nešėjo pasitikėjimą ir rafinuotumą.

Atraskite Bi-Es Ego Red - Tualetinį Vandens variantą vyrams 1parfumerija.lt ir patirkite amžinos kvepalų žavesio jėgą. Su mūsų atrinkta premium kvepalų kolekcija, jūsų unikalaus kvapo atradimas niekada nebuvo lengvesnis.

Be the first one to review this product

WRITE A REVIEW

Newsletter

Be the first to hear about our exclusive offers and latest news!

 

® 2023 1Parfumerija.lt - All rights reserved. Shopsoftware by ShopGold © 2016
1Parfumerija.lt is the only online cheap perfume store you need for discount and cheap perfumes. Fast SEPA transfers